Какво ще откриете на сайта ни?

Reading a Map

Тук сме описали накратко голяма част от услугите, които предлагаме.
За Ваше удобство са разделени по следните категории „Управление и поддръжка на етажна собственост“; „Управление и поддръжка на имоти“; „Ремонти и довършителни работи“ и „Консултантски услуги“. Към всяка има бутон за заявка на консултация, презентация, оглед и оферта.

 

На страницата ни „Завършени проекти“ сме споделили с Вас видео на процеса по преобразяване на партерния етаж на жилищен вход, с който сме изключително горди. Този проект следва да служи за пример, за това как заедно, можете да постигнете удивителни резултати по пътя към мечтаната етажна собственост, а ние сме тук, за да Ви подкрепим в това.
 

В „Блог“-а ни, споделяме с Вас мислите си, опита си, визията си и много други любопитни теми, които ще Ви развълнуват, а може би и вдъхновят.
 

В „Контакти“ сме се погрижили да Ви осигурим разнообразен избор на удобни начини за връзка с нас. Може да използвате бутони за директна връзка чрез, обаждане, имейл или да ни пишете съобщение, чрез формата за връзка.
 

Освен това имате възможност да използвате и чат на живо в сайта ни, в който ще получите възможно най-бърз отговор и без роботизирани съобщения! Ние държим на прекия контакт и директното внимание, защото важните сте Вие!